Vår driftsavdeling har ledig stilling som Arbeidsleder transport. Stillingen er fast i 100% størrelse. Søknadsfrist 6.mars. 

Sjekk ut Otis' sitt genialt enkle system – du trenger bare en sprittusj og solide poser. Sjekk sortere.no om du er usikker på hva som skal hvor. Og slapp av – vi hjelper deg når du leverer til oss.

FIAS kjører egne ruter for å samle inn bølgepapp, kartong og papir til makulering fra bedrifter.

Ruteopplysninger for 2018

FIAS minner om at innsamling av avfall kan bli avlyst ved streng kulde, glatte veier eller andre forhold som medfører vanskelige kjøreforhold. Henting blir da utsatt til neste ordinære hentedag.

Husk å rydde snø oppå og rundt dunker og containere når det er planlagt tømming. 

I nyhetsbrevet fra FIAS Proff kan du lese om hvordan FIAS jobber for å avdekke farlig avfall på branntomter og i forurenset grunn.  

Nyhetsbrev fra FIAS Proff

FIAS samarbeider med Fretex og tar imot alle typer tekstiler, bare det er rent og tørt. Klær som kan brukes på nytt gis bort eller selges, mens fillete tøy og andre tekstiler gjenvinnes til f.eks. pussefiller, isolasjon eller støymatter. 

I høstens utgave av FIAS-posten kan du lese om hvordan auksjon gir nytt liv til gamle ting, og om festivaler som har miljøfokus. 

Visste du også at skoler og barnehager i Fjellregionen kan få gratis undervisningsmateriell? 

Les hele FIAS-posten nr. 2/2017 her. 

Fra 1.oktober kan du levere fritidsbåter inntil 15 fot (ca. 5 meter) gratis til FIAS. I tillegg får du refundert tusen kroner fra Miljødirektoratet, når du kan dokumentere at båten er levert til godkjent mottak. Ordningen gjelder ikke båter med innebygd motor, men kano og kajakk er inkludert i ordningen. 

Lørdag 23.september arrangerte Røros kommune klimadag, for å sette fokus på arbeidet med ny klima- og energiplan. FIAS arrangerte gjenbruksverksted, og både barn og voksne lagde lykter, lommebøker og fuglebrett av melkekartonger, glass og bokser. Noen tok seg også tid til å svare på quiz, og teste sine kunnskaper om kildesortering. 

Les mer, så får du vite svarene på quiz'en, og hvem som er den heldige vinner av et nettbrett.