Skal du rydde i sommer?

banner

Skal du rydde i sommer?
- Bruk gjenvinningstasjonen

Lever alle typer avfall.

På de betjente gjenvinningstasjonene til FIAS kan du levere alle typer avfall. Nå tar vi også i mot alle typer klær og tekstiler. Det som ikke kan brukes, gjenvinnes til filler eller isolasjon. Så det er ingen grunn til å kaste fillete sengetøy eller hullete sokker i restavfallet. Bare husk at det må være rent og tørt. 

Sjekk åpningstidene 

Fjellregionen er stor, og FIAS dekker et område på 17.000 km2. For å ha tilgang til en gjenvinningstasjon innen rimelig kjøreavstand, har FIAS 11 betjente stasjoner. De har åpent 1-2 ganger pr. uke, så du må planlegge turen.

Her finner du åpningstidene for 2017

Det daglige avfallet leverer du til et ubetjent returpunkt. De er plassert i nærheten av butikker, ved hytteområder eller på vei hjem. Her kan du levere glass- og metallemballasje, papp/papir og posten med restavfall fra kjøkkenbenken. 
 

Kart på mobilen

Du kan laste ned MinRenovasjon til mobilen. Kartet der viser hvor du finner nærmeste returpunkt og gjenvinningstasjon. Der finner du også åpningstider, priser og sorteringstips.
 
Bøker er gratis

Det er gratis å levere bøker, VHS, DVD og CD på gjenv.stasjonen.

På bruktbutikken på Tynset, Røros og Koppang er det også gratis å ta det med seg hjem. Plenjord av kompost

FIAS selger plenjord av kompost på Røros, Tynset, Alvdal, Folldal og Koppang. For privatpersoner er prisen kun kr. 150,- for 1m3. Du må laste opp på hengeren selv, men du kan låne spade av oss.