Nå kan du endelig begynne

FIAS har arbeidet lenge med å forberede innføring av sortering av matavfall, og nå setter vi endelig i gang! Fra 31.august begynner vi å tømme de første grønne dunkene rundt om i hele Fjellregionen.

18. august 2020

Nå er det bare to uker til de første dunkene med grønt lokk tømmes. Det betyr at du kan begynne å sortere matavfall i de grønne matavfallsposene, og putte dem i dunken med grønt lokk.

Hva skal i dunken?

Egentlig er det ganske enkelt: all mat uten emballasje, som du ikke kan spise, skal kastes i matavfallsposen. Når den er full stenger du posen med to knuter, før du kaster den i den grønne dunken.

Her på nettsiden finner du et menypunkt som heter sortering. Der finner du mer informasjon om hva som skal i  dunken med det grønne lokket.

Ny hentedag?

Det kan være at du får nye hentedager med den nye ordningen. Gå inn og søk opp tømmeplanen for din eiendom. Last også gjerne ned vår app Min Renovasjon, da kan du få varsler på telefonen før vi kommer og henter.

FIAS-posten

I disse dager kommer FIAS-posten i postkassa til alle husstander i Fjellregionen. I den finner du all informasjon om den nye ordningen. Du kan også lese den her.

forside fias-posten august 2020