Ekstrautstyr til avfallsdunker

Noen har en plassering av dunkene hvor det hadde vært praktisk å kunne åpne lokket på dunken fra siden med håndtak, eller å kunne låse dunken slik at ikke dyr eller uvedkommende kan åpne den.

Vi tilbyr to typer tilleggsutstyr til avfallsdunkene:

  • Snudde lokk, lokk som har åpning på samme side som håndtaket på dunkene.
  • Gravitasjonslås – lokket kan låses slik at ikke uvedkommende kan bruke dunken.

Snudde lokk

Det er mange som har bygd skur eller andre løsninger for oppbevaring av dunkene. Dunken skal plasseres med håndtaket frem på tømmedag. For å slippe å snu dunken før tømming, kan du bytte til lokk som har åpning på samme side som håndtaket.

Snudde lokk finnes for følgende dunkstørrelser, med pris inkl. mva:

  • 140 L – Husholdning: kr 329 inkl. mva.
  • 240 L – Husholdning: kr 424 inkl. mva.
  • 370 L – Husholdning: kr 636 inkl. mva.
  • For bedrifter, se egen prisliste

Lokk bestilles ved å fylle ut skjemaet lenger ned på siden eller kontakte kundeservice, og hentes og betales på nærmeste gjenvinningsstasjon. Leveringstid vil variere, og vi varsler deg på SMS når lokkene er klare til henting.

Du må selv bytte lokk på dunken. Ta vare på det gamle lokket, det følger eiendommen på samme måte som dunken. Fargen på lokkene er mørk grå, og avfallstypen vil angis med klistremerke og fargeklips.

Lås til dunk

Dersom du opplever misbruk, og ønsker å ha bedre kontroll på hva som kastes i din avfallsdunk, kan FIAS tilby gravitasjonslås. Dette er en lås med standard typenøkkel, og som åpner seg automatisk når dunken løftes opp av renovasjonsbilen. Lås til dunk bestilles ved å fylle ut skjemaet lenger ned på siden eller ved å kontakte kundeservice, og monteres av FIAS på servicerute.

Pris på gravitasjonslås inkl. mva. for husholdningsabonnenter:

  • Pris for oppmøte og administrasjon: kr 163,-
  • Pris pr. lås, inkl. montering: kr 500,-

Vi kontakter deg for å avtale hvilke dunker det gjelder og hvilken størrelse du har på dem.