Lokal vinner i Kartonglotteriet

Vinner Kartonglotteriet

21. juni 2019

I løpet av et år deles det ut 1,6 millioner kroner fordelt på 120 premier på 10.000 kroner og 4 premier på 100.000 kroner.

Overrasket vinner

Premien ble utdelt til Arild Løvik som var storfornøyd og overrasket. Han har levert kartongkubber i mange år, men var ikke sikker på om vi fortsatt drev med konkurransen. Men det gjør vi altså, og heldig var han som fikk det bekreftet på beste måte, med premien på 10.000 kroner!

Det er Grønt Punkt Norge som står for innsamling av drikkekartong i Norge og også kartonglotteriet.

Lotterikubber trekkes på 74 forskjellige trekningssteder i landet. Her trekkes det mellom 1 og 7 kubber avhengig av innbyggertall, til sammen maksimum 188 kartonglodd hvert kvartal. Disse kubbene går videre til nasjonal trekning. Det gjøres 4 trekninger i året.

Det er FIAS som er ansvarlig for å trekke ut kartonger fra FIAS-abonnenter og levere dem videre til den nasjonale trekningen. Vi tar kontakt med vinnere som kommer fra Fjellregionen.

Du kan se hvem som tidligere har vunnet på Grønt Punkt sine sider.

Slik kan du også bli med i kartonglotteriet:

  • Hver enkelt juice- eller melkekartong er ett lodd. Skyll kartongen, press den flat og skriv navn og telefonnummer på den du vil skal vinne.
  • For å kunne være med i trekning om å vinne 100.000 kroner må du skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende slik at det blir til en kartongkubbe. Korker og lokk kan være utenfor. Skriv navn og telefonnummer på kubben. Legg den i en kartonginnsamlingscontainer.
  • For skolemelk-kartonger gjelder fire kartonger oppi den femte. Kubbene er også med i trekningene om 10.000 kroner.
  • Kartongene leveres sammen med annen kartong på gjenvinningsstasjonen eller returpunktet.